Social Icons

Tentang Saya

Saya merupakan seorang graduan lepasan graduan diploma,Kemahiran saya adalah dalam bidang penulisan,intonasi suara dan komunikasi..hurmm kalo anda nak cari penulis ker atau nak cari juruckap iklan ker or boleh la call.call me okey..saya tiada business apa-apa buat masa ini cuma nak bgtau business saya adalah diri saya sendiri.Untuk pengetahuan saya masih baru dalam segala bidang yang saya sebut tadi.Belum ada pengalaman dan sedang cari pengalaman.okey.

Post a Comment
 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Harapan

Banyak harapan yang saya letakkan dalam senarai pencapaian hidup saya.Harapan itu bukan angan-angan di alam khayalan,saya mesti jadikan itu KENYATAAN!

Potensi

Kita yang membentuk diri kita melalui potensi yang ada dalam diri.Jangan tunggu lagi!.Berubahlah sekarang.Donut takkan jadi kuih apam!

Rakan Niaga

Disediakan oleh Gagasan Niaga Enterprise. Dapatkan Blog anda yang cun dan profesional serta mesra seo pada harga yang sukar dipercayai di Adzrieja
 
Blogger Templates